• Topptrender inom mode & livsstil Topptrender inom mode & livsstil
  • Oslagbara priser & hög kvalitet Oslagbara priser & hög kvalitet
  • Fri frakt & retur** Fri frakt & retur** vid köp över 500 kr
  • SE
Sommarrea -80%
Sommarrea -80%

Lesaras stora sommarrea – en guldgruva för alla modevänner

Att sommaren är mångas favoritårstid förvånar ingen. Det är sol, strandhäng, ljusa nätter, grillkorv och glass som gäller. Sommaren är även den perfekta tiden att shoppa loss och göra otroliga fynd, eftersom en av årets stora reor infaller då. Lesaras sommarea är en rea som heter duga och här bjuds det på något för alla. Välj och vraka bland coola plagg och praktiska hem- och livsstilsprodukter till ytterst förmånliga priser. Oavsett om du är ute efter en snygg kjol till trädgårdsfesten, ett par sköna skor för promenader i det gröna, en stilren skjorta att fullborda businessgarderoben med eller vill tanka roliga presentidéer och modeinspiration är Lesaras sommarrea rätt adress. Att du kommer att hitta produkter med skyhög trendfaktor är en sak du kan vara säker på.

Om ditt hjärta inte skulle klappa extra fort för mode ska du inte hänga läpp, utan istället rikta fokus mot inredningsprodukter, sporttillbehör, trädgårdsdekorationer och teknik. Du har alla chanser i världen att göra ditt livs fynd, alltså gäller det att vässa shoppingsinnet och sätta fyndarglasögonen på näsan med detsamma.

Fynda åt dig själv – och åt andra!

Delad glädje är dubbel glädje, myntade någon klok person en gång i tiden, och vi håller fullständigt med. Därför ska du inte enbart tänka på vad du själv kan behöva, utan gnugga geniknölarna och fundera över hur du på bästa sätt kan glädja dina nära och kära. Kanske är en kaffekopp med skojigt tryck precis vad din favoritkollega behöver? Eller kanske skulle ett par nya sneakers med trendiga detaljer göra din käresta väldigt glad? Tänk brett och låt idéerna flöda!

I vårt reasortiment är priserna rejält reducerade och därför kommer din plånbok inte att bli det minsta upprörd. Mot slutet av rean har du möjlighet att hitta produkter med upp till 80% rabatt, så det gäller att vara på alerten. Eftersom många andra är ute i samma ärende som du och efterfrågan på våra produkter är stort är det snabba köpbeslut som gäller. Hittar du den perfekta klänningen – slå till! Inget grämer lika mycket som när det ultimata plagget som var en hårsmån från att flytta in hos dig flyttar in hos någon annan.

När börjar sommarrean i Sverige?

De flesta butiker, både online och offline, har två riktigt stora reor per år, varav den ena är den årliga sommarutförsäljningen. I Sverige brukar sommarreorna börja i mitten av juni och deras exakta längd varierar från butik till butik. För att undvika att gå miste om de bästa erbjudandena gör du därför klokt i att hålla ett öga på dina favoritbutiker. Att hålla sig uppdaterad är som tur är inte svårt – det gäller bara att prenumerera på butikernas nyhetsbrev, som innehåller all väsentlig information inför rean.

På detta sätt håller du dig inte bara uppdaterad, utan får även insyn i de senaste trenderna och kampanjerna. Årets andra jätterea är såklart mellandagsrean, som brukar köra igång strax efter jul. Här har du ditt livs chans att handla försenade julklappar åt dig och dina närmaste till rejält sänkta priser. Visst, sommar- och mellandagsrean kan kanske kallas reavärldens kungligheter, men vi ska inte heller glömma mellansäsongsreorna och Black Friday i november. Denna kampanj har sitt ursprung i USA, men har numera sin självklara plats även i den svenska reakalendern.

Var hittar jag de bästa reorna?

Nej, du behöver inte ta dig ut i folkvimlet för att hitta de bästa reafynden – om du inte är en vän av stress, trängsel, ont i fötterna, hemlängtan och söndertrasade nerver såklart! De bästa reorna återfinns numera online, vilket sparar shoppare både tålamod och tid. Här behövs inga vassa armbågar för att få tag på de bästa produkterna. Istället kan du låta armbågarna vara och använda fingrarna till att klicka dig fram till dina favoritaffärer och skrolla igenom deras utbud. De bästa reorna är de som är de mest kundvänliga och erbjuder de bästa priserna, och på dessa fronter är Lesara ett efterföljansvärt exempel.

Våra tips för framgångsrik reashopping

  • Börja i god tid med att spana in butikernas utbud och gör en lista på produkter du är intresserad av. Kom ändå ihåg att ha ett öppet sinne och reservera plats för överraskningar. Reashoppingen bjuder på många oväntade element och just det är dess stora charm!
  • Ta ut svängarna! Eftersom priserna i allmänhet är rejält nedsatta har du möjlighet att go bananas och lämna din stilmässiga bekvämlighetszon. Hur skulle det vara med de där guldfärgade sneakersen som kändes för vågade, eller den där urcoola t-shirten som farmor kanske inte förstår sig på?
  • Ladda upp med snacks och dryck. Även om onlineshoppingen är bekväm och smidig kan det ta tid innan du hittar de bästa fynden, i synnerhet om det handlar om ett stort utbud. Glöm inte heller att bjuda in en vän eller två, som kan ge dig en knuff i rätt riktning om du inte är säker på dina val. Delad shoppinglädje är den bästa glädjen!
* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.