• Topptrender inom mode & livsstil Topptrender inom mode & livsstil
 • Oslagbara priser & hög kvalitet Oslagbara priser & hög kvalitet
 • Fri frakt & retur** Fri frakt & retur** vid köp över 500 kr
 • SE

Lesaraupplevelsen: Fyndjakt på kvalitetsprodukter

Lesara - prisvärd shopping online

Är du ny kund? Då är det på tiden att du börjar utforska den fantastiska värld av fynd som du hittar på Lesara.se! Om du redan handlat på Lesara känner du kanske redan till vårt breda utbud av produkter. Bland våra många erbjudanden kan trendmedvetna kunder alltid hitta nya och spännande produkter inom mode, smycken, livsstil och heminredning - allt från vardag till speciella tillfällen.

Att du är nöjd är vår högsta prioritet. Bläddra bland dina favoritprodukter, upptäck de senaste trenderna och spara stora summor när du shoppar hos oss.

Lesara: Erfarenheter och recensioner från verkliga kunder - direkt från vår onlinebutik

Lesaras kundupplevelse handlar om att överraska och väcka entusiasm för onlineshopping. Vi vill kunna inspirera dig med högkvalitativa produkter och speciella erbjudanden - varje dag. Ta del av vad våra kunder har att säga om sina Lesara-upplevelser på några av de största fristående recensionsajterna, såsom:

 • Lesara har en Trusted Shops-märkning
 • Lesara finns på Trustpilot

Ofta hittar du även feedback från våra kunder på våra produktsidor. När du klickar dig fram på vår webbplats kommer du snabbt att upptäcka vad som gör Lesara så speciellt: en dynamisk shoppingupplevelse och ett brett utbud produkter som noga valts ut av vårt team. Utöver de senaste trenderna hittar du spännande och praktiska vardagsprodukter som har det där lilla extra. Framstående märken blandas med nya stjärnskott och vi garanterar dig alltid ett mångsidigt och högkvalitativt produktutbud.

Lesara: Betyg och sammanfattning

Glöm inte att betygsätta oss när du handlat på Lesara! Med din feedback kan vi fortsätta att förbättra och anpassa vår onlinebutik efter dina önskemål. Det är därför din Lesara-upplevelse är vårt fokus. Ju mer feedback vi får på våra olika kategorier på lesara.se, desto bättre kan vi förstå våra kunders behov. Lesaras betyg och upplevelserapporter är ofta exceptionellt positiva, vilket motiverar oss i vår strävan att hålla vårt löfte och ständigt förbättra oss. Vi lovar dig:

  • Stora rabatter: Tack vare direktsamarbeten med våra producenter och tillverkare kan vi erbjuda dig upp till 80% rabatt på våra produkter.

  • Toppmärkeskvalitet: Vårt expertteam väljer noggrannt ut de mest spännande produkterna och håller koll på de senaste trenderna från hela världen åt dig. För oss är det av största vikt att alltid kunna möta de högsta kvalitetskraven.

  • Snabba leveranstider och enkla returer: Alla produkter kan skickas tillbaka till oss inom 30 dagar efter att du mottagit din leverans. När du handlat för 500 kr eller mer är returen kostnadsfri.

  • Säker shopping: På Lesara är din personliga information alltid säker.

  • Kundservice med hjärta: Hos Lesara är kundnöjdhet mycket viktigt. Kontakta gärna våra professionella och vänliga kundtjänstmedarbetare med frågor, feedback eller förslag.

På Lesara strävar vi alltid efter att förbättra vår service och din kundupplevelse. Som ungt företag är vi beroende av våra kunders feedback och använder all respons för att förbättra vår verksamhet.

Kundservice är kärnan!

Välfungerande direktkommunikation med våra kunder är viktigt för oss. Lesaras kundtjänstteam har vuxit och utvecklats stadigt sedan starten för några år sedan. I takt med att Lesara växte som företag växte också arbetsbördan för den handfull kundtjänstmedarbetare som hanterade telefonsamtalen från våra kunder. För att kunna garantera bästa service och undvika väntetider förbättrade vi vår servicemodell genom att anställa fler kompetenta medarbetare. Våra kundservicemedarbetare är experter på sitt område och motiverade att göra sitt bästa för dig. Kundnöjdhet är kärnan i vårt arbete och vår högsta prioritet. Lesara fortsätter dessutom att växa internationellt och vi har därför väletablerade kundserviceteam som hanterar våra tyska, svenska, nederländska, italienska, franska och engelska kunders ärenden. Hos oss arbetar även en mängd personer med andra nationaliteter - och vi växer hela tiden! Vårt kundtjänstteam finns tillgängligt sex dagar i veckan via epost, chatt och telefon. Du kan också ta kontakt med vår kundservice via någon av våra sociala mediekanaler, såsom Facebook eller Twitter.

Vad är RRP?

Lesara erbjuder alltid nya och trendiga produkter till oslagbara priser. Våra RRP-taggar (rekommenderat pris i butik) är föreslagna priser som kommer från de tillverkare och grossister som vi direktsamarbetar med. Användningen av dessa föreslagna återförsäljningspriser för räknesyften följer en komsersiell standardmetod. Till skillnad från andra företag jobbar vi på Lesara inte med utomstående operatörer eller distributör i värdekedjan. Vi konverterar istället dessa kostnadsbesparingar till rabatter för våra kunder. På detta sätt kan vi alltid erbjuda de senaste produkterna till de bästa priserna.

* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.