• Topptrender inom mode & livsstil Topptrender inom mode & livsstil
 • Oslagbara priser & hög kvalitet Oslagbara priser & hög kvalitet
 • Fri frakt & retur** Fri frakt & retur** vid köp över 500 kr
 • SE
Lesara, din mest prisvärda onlinebutik, fyller 4 år

Lesara fyller fyra år och firar med massor av födelsedagsöverraskningar!

Efter fyra år av topperbjudanden och shoppingglädje har det blivit dags att fira Lesaras fjärde födelsedag. Vår framgång har vi våra trogna kunder att tacka för, och därför vill vi givetvis fira detta jubileum tillsammans med dig. Under en hel vecka kommer vi att bjuda på massor av överraskningar, presenter och tävlingar. Låt firandet börja!


Vi säger tack med extra många födelsedagspresenter

Fyra år av oslagbara erbjudanden, inspirerande temaevenemang och massor av rabattkoder är enligt oss goda anledningar att fira ordentligt. Därför kommer vi denna vecka att bjuda på massor av tävlingar, specialerbjudanden och födelsedagspresenter. (För ärligt talat, vad vore en födelsedag utan födelsedagspresenter?) Gör dig redo för en hel vecka av genuin shoppingglädje.

September 2013 – en framgångssaga tar sin början

Lesaras framgångssaga startade i september 2013 på ett kontor i stadsdelen Mitte i Berlin. Tillsammans med ett litet, ambitiöst team bestämde sig den unga entreprenören Roman Kirsch för att grunda ett företag med målsättningen att bli en av de största onlinebutikerna i Europa. Två månader senare fanns Lesara online i Tyskland, Österrike och Luxemburg. Idén var enkel: trendiga produkter och exklusiva topperbjudanden inom områdena:

Inspirerande temaevenemang, nya erbjudanden varje dag och bästa pris-garanti gör att Lesara kan erbjuda sina kunder en unik och modern shoppingupplevelse dygnet runt. Detta är ett koncept som visat sig framgångsrikt sedan starten. Efter att Lesara gjort sig välkänt på de tyska, österrikiska, luxemburgska och schweiziska marknaderna fortsatte utvecklingen i fler europeiska länder. Efter en kort tid etablereade sig Lesara i Nederländerna, Italien och Frankrike. Under 2017 kom Lesara även att erövra de belgiska, svenska, danska och spanska marknaderna, och många fler förväntas följa i framtiden. Tack vare direkta samarbeten med de bästa fabrikerna och tillverkarna i världen kan Lesara erbjuda trendiga och billiga produkter till hög kvalitet snabbare än andra företag. Hos oss kan kunder över hela världen hitta allt de älskar till de bästa priserna.

Få en inblick i vad våra kunder tycker om oss genom att ta en titt på våra recensioner och betyg.

Idag, på Lesaras fjärde födelsedag, vill vi dela med oss av massor av erbjudanden, inspiration och nyheter om våra framgånger i olika europeiska länder. Från att endast ha haft ett fåtal medarbetare har Lesara nu över 300 anställda. I mitten av 2017 flyttade teamet till ett nytt, större kontor i hjärtat av Berlin. Utöver huvudkontoret byggdes 2015 ett filialkontor i Guangzhou i södra Kina, en av världens största handelsmetropoler.

Varje dag arbetar Lesara för att ge kunder runt om i Europa en unik shoppingupplevelse . En del av denna framgång är de starkt motiverade medarbetarna som varje dag kommer med nya idéer och gör sitt bästa för att Lesara ska kunna fortsätta växa. En annan del är våra kunder - som är anledningen till att Lesara finns. Därför vill vi fira Lesaras fyraårsdag med just dig. Vi är glada över att kunna erbjuda dig massor av födelsedagspresenter, överraskningsboxar och mycket mer under en hel spännande jubileumsvecka.

Lesaras milstolpar

 • September 2013: Onlinebutiken Lesara grundas i Berlin av Roman Kirsch (CEO), Matthias Wilrich (COO) och Robin Müller (CTO).

 • November 2013: Lesara startar sin verksamhet Tyskland, Österrike och Luxemburg.

 • 2014: Företaget lanserar sitt breda produktutbud även i Schweiz.

 • Mars 2015: Yttrerligare ett kontor invigs i Guangzhou, en av världens största handelsmetropoler.

 • Juni 2015: Lesara etablerar sig i Nederländerna och Italien.

 • 2015: Lesara firar att företaget fått över en miljon kunder.

 • 2016: Den franska webbplatsen lesara.fr ser dagens ljus och i Mailand äger Lesaras första modeshow rum.

 • Maj 2016: Lesara utnämns till det snabbast växande tech-startup-företaget i Europa.

 • Juni 2016: Lesara syns i sitt första TV-program.

 • 2017: Lesara öppnar nya onlinebutiker i Belgien, Sverige, Danmark och Spanien.

Bli prenumerant på vårt dagliga nyhetsbrev och låt dig överraskas av:

 • oslagbara rabatter och utförsäljningar
 • trendiga produkter och exklusiva topperbjudanden
 • månadens bästsäljare
 • inspirerande temaevenemang
* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.