• Topptrender inom mode & livsstil Topptrender inom mode & livsstil
  • Oslagbara priser & hög kvalitet Oslagbara priser & hög kvalitet
  • Fri frakt & retur** Fri frakt & retur** vid köp över 500 kr
  • SE

Webpushnotiser

Lesara la boutique en ligne à petits prix

Innehåll

Vad är webpushnotiser?

En webpushnotis är ett popupmeddelande som visas i din webbläsare för att uppmärksamma dig på exklusiva erbjudanden, de senaste trenderna inom mode, hem och livsstil samt anpassade erbjudanden speciellt för dig.

Hur kan jag stänga av webpushnotiser?

Du kan enkelt stänga av webpushnotiserna om du inte längre vill ta emot dem. Klicka bara på knappen nedan och välj ""Inte nu"" för att inte längre få de senaste uppdateringarna om exklusiva rabatter och specialerbjudanden.

Hur kan jag aktivera webpushnotiser igen?

För att återaktivera webpushnotiser trycker du helt enkelt på knappen igen och väljer ""Tillåt notiser"" för att åter få uppdateringar om specialerbjudanden och exklusiva rabatter.

Lesaras kundservice
Direktnummer till vår kundservice: +46 852503850
Epost: [email protected]
Webbplats: www.lesara.se

* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.