Lesara

De senaste rabattkoderna från Lesara 2018

Giltig från 21/04 2018 till 22/04 2018!

Giltig från 21/04 2018 till 22/04 2018! - handla billigt online på Lesara

Älskar du shopping? Då är Lesara rätt plats för dig! De senaste trenderna inom mode och livsstil till de bästa priserna gör onlineshopping på lesara.se till en lustfylld upplevelse. Här hittar du mängder av erbjudanden varje dag inom kategorierna mode, smycken, hem, teknik och livsstil. Utöver regelbudna kamapnjer och rabatter ger vi digspecialerbjudanden, gratis leveranser och rabattkoder som gör att du kan spara mycket när du shoppar. Glöm inte att kolla in våra temaevenemang och top deals där vi samlar våra bästa erbjudanden. Lesaras rabattkoder 2018 väntar på dig!

Var kan jag hitta mina personliga rabattkoder från Lesara?

Du hittar dina personliga rabattkoder på ditt kundkonto under Mina rabattkoder”. Där samlar vi en mängd olika koder som du kan lösa in för att få förmånliga rabatter när du shoppar hos Lesara.

Några olika former av personliga rabattkoder är:

  • 10€ när du bjuder in en vän
  • Shoppingkoder
  • Presentkort på 10€-100€

Vilka olika varianter av rabattkoder finns hos Lesara?

På Lesara ger vi dig regelbundna specialerbjudanden och rabatter som gör att du kan spara mycket när du shoppar - oavsett om du är ny eller befintlig kund!

  • Gratis leverans
  • Rabatter
  • Specialerbjudanden för särskilda tillfällen och storhelger

Du hittar Lesaras rabattkoder i vårt nyhetsbrev, på vår facebooksida och i vår Lesara-app. Lesaras rabattkoder är enkla att använda - det enda du behöver göra är att ange din rabattkod i rutan som du ser på översiktssidan innan du slutför din beställning. Klicka bara på den blå kanppen med den lilla pilen så dras tin rabatt automatiskt. Varje rabattkod är unik och kan bara användas en gång.

Missa aldrig en rabattkod från Lesara - registrera dig på vårt nyhetsbrev! Vi hoppas att dina rabattkoder från Lesara kommer att göra din shopping lite roligare.

Hur fungerar Lesaras ‘Bjud in en vän’-system?

När du bjuder in en vän till Lesara ger vi dig en 10€ rabattkod som du kan shoppa för!

Såhär fungerar det:

  1. Välj en vän som du vill dela shoppingglädjen på Lesara med

  2. Din vän förälskar sig i Lesaras breda produktsortiment och shoppar för £20 eller mer

  3. Du får en 10€ rabattkod som dyker upp på ditt kundkonto inom 3 dagar efter att vi levererat din väns beställning. Din vän får också en £5 rabattkod! Du hittar dina rabattkoder hos Lesara på ditt konto under fliken 'Mina rabattkoder'.
  4. Testa nu och gör dig själv och dina vänner glada! Det är enkelt och går snabbt! .

Lesaras presentkort

Lesaras presentkort på 10€-100€

Är du på jakt efter den perfekta presenten till en familjemedlem eller en vän? Vad sägs om ett presentkort hos Lesara?

Lesaras presentkort är värda mellan 10€ och 100€ och är perfekta att ge bort till någon du tycker om. När du ger bort ett presentkort ger du din vän friheten att själv välja sin present från vårt breda utbud av mode- och livsstilsprodukter. Det blir en unik och lustfylld shoppingupplevelse på en och samma gång.

Lesaras presentkort levereras alltid kostnadsfritt till mottagaren du väljer. I Lesaras onlineshop väljer du presentkortet du vill ha och vem som ska få det. Presentkorten är enkla att lösa in - det enda du eller din vän behöver göra är att fylla i rabattkoden i rutan som kommer upp efter valet av betalningsmetod. Rabattkoden är unik och kan endast användas vid ett tillfälle.


Om du handlar för mindre än summan på presentkortet, kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller ring oss, så gör vi om summan du har kvar till en rabattkod som du hittar på din kundkontosida. Den nya rabattkoden är giltig i två år, kan inte tas ut i form av kontanter och tyvärr inte ersättas vid förlust.

Lesaras kundservice
Direktnummer till vår kundtjänst: +46 852503850
Epost: service@lesara.se
Hemsida: www.lesara.se

* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.