Lesara

Mitt konto

https://www.lesara.se/hjalp/mitt-konto

Hur registrerar jag mig som kund hos Lesara?

För att handla från Lesaras onlinebutik registrerar du dig enkelt här. Det är gratis och ger dig tillgång till våra trendigaste produkter - varje dag!

Registreringen går snabbt och består i ett par enkla steg. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och välja ett lösenord. Du kan välja mellan att fylla i dina uppgifter manuellt eller genom att ange ditt personnummer. I det senare fallet hämtas dina uppgifter automatiskt. När du gjort detta kan du enkelt logga in på ditt konto med hjälp av din epostadress och ditt lösenord. När du väl är inloggad finns det mängder av erbjudanden att ta del av!

Notera att du inte måste ange ditt personnummer för att registrera dig. Enda gången det är obligatoriskt att ange personnummer är vid betalningar med Klarna. Läs mer om detta under "Betalningsmetoder".

All personlig information du förser oss med förblir givetvis konfidentiell. Lesara delar aldrig dina uppgifter med några utomstående parter. För mer information om vår sekretesspolicy kan du klicka här

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter - vad ska jag göra?

Har du glömt ditt lösenord?
Inga problem. Du kan enkelt återställa det med epostadressen du använde när du registrerade dig. För att återställa ditt lösenord kan du klicka här.

Har du glömt din epostadress?

Om du inte kommer ihåg epostadressen du använde när du registrerade dig kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss så hjälper vi dig.

Var kan jag se mina beställningar?

För att se en lista över alla dina beställningar loggar du in på ditt konto och klickar på Mina beställningar. Där kan du se en översikt över alla dina beställningar, deras status och var de befinner sig.

Vilka fördelar har önskelistan?

Logga in på ditt konto för att ta del av alla fördelar som önskelistan erbjuder. När du är inloggad kan du lägga till dina favoritprodukter och spara dem till senare.

Om produkten du vill ha inte finns i lager kan du ändå spara den i önskelistan. Välj bara färg, storlek och antal. Du kommer att få ett epostmeddelande från Lesara så snart produkten finns tillgänglig igen.

För att komma till din önskeklista, klicka här eller på ‘Min önskelista’-symbolen som du hittar bredvid varukorgsymbolen på sidans högra topp.

Vilka fördelar har varukorgen?

Varukorgen ger dig en samlad överblick över produkterna du valt samt den sammanlagda summan för dessa. För att visa din varukorg, klicka bara här eller på varukorgsikonen på sidans högra topp.

I varukorgen kan du lägga du alla produkter du vill ha. När du hittar ett produkt du vill köpa, klicka bara på ‘Lägg till i varukorg’. Därifrån har du möjlighet att fortsätta shoppa eller betala. Det senare gör du genom att klicka på ‘Till kassan’.

Vilka fördelar har Lesaras adressbok?

I adressboken kan du enkelt välja bland dina sparade frakturerings- och leveransadresser, så att du inte behöver fylla i dem varje gång. I adressboken kan du spara upp till tre adresser som du kan ändra eller ta bort när du vill. Kontrollera din leveransadress här och lägg till fler adresser om du vill.

Hur inaktiverar jag mitt kundkonto?

För att inaktivera ditt Lesara-konto: kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss. Vi hjälper dig att inaktivera ditt konto.

För att registrera dig behöver du en epostadress och ett mobilnummer.

Lesaras kundservice
Direktnummer till vår kundservice: +46 852503850
Epost: [email protected]
Webbplats: www.lesara.se

* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.