• Topptrender inom mode & livsstil Topptrender inom mode & livsstil
 • Oslagbara priser & hög kvalitet Oslagbara priser & hög kvalitet
 • Fri frakt & retur** Fri frakt & retur** vid köp över 500 kr
 • SE
Alt

Välkommen!
Dags att upptäcka topptrender inom mode och livsstil Kvinna Man

Nya erbjudanden varje dag – prisvärd shopping online hos Lesara

Hos oss hittar du alltid de senaste och trendigaste kläderna för kvinnor, män och barn till de bästa priserna. Vi har ett stort utbud av trendiga skor och accessoarer som handväskor, halsdukar och mössor. Prisvärda kläder från Lesara matchar du bäst med ett par snygga skor. Ett exklusivt utbud av boots, sneakers och pumps väntar på dig. I vårt breda sortiment hittar du även en mängd elektronikprodukter för hem och underhållning. Samla inredningsidéer och handla prisvärd inredning till köket och trädgården hos oss. Du hittar alla våra produkter i vår onlinebutik. Vi har samlat fler än 70.000 prisvärda produkter inom kategorierna mode, smycken, hem och livsstil. Det enda du behöver göra är att välja dina favoriter!

Bästa pris-garanti: upp till 80% rabatt – bara hos Lesara

Vi har dina favoritprodukter till de bästa priserna. Hur fungerar det? För att kunna erbjuda dig prisvärda kläder för kvinnor, män och barn samt produkter för inredning, teknik och livsstil direktsamarbetar vi med de bästa producenterna och tillverkarna. Detta ger oss möjlighet att erbjuda dig trendiga och efterfrågade produkter snabbare, med bättre kvalitet och till lägre pris än våra konkurrenter. Vi ger dig dagliga topperbjudanden, nya temaevenemang varje vecka och upp till 80% rabatt på dina favoritprodukter. Det är just denna kombination som gör onlineshopping på Lesara till en minnesvärd upplevelse. Låt dig inspireras av vårt produktutbud och var säker på att alltid hitta dina favoritsaker till de bästa priserna hos oss - dygnet runt. Tack vare vår bästa pris-garanti kan vi ge dig de lägsta priserna på alla våra produkter. Om du ändå skulle hitta ett mer prisvärt alternativ hos en annan återförsäljare betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig. Prisvärd shopping på ett smart sätt, helt enkelt.

Snabbt och säkert – vi har korta leveranstider och bekväma betalningsmetoder

Snabba leveranser sparar tid. För att alltid kunna garantera dig snabba och säkra leveranser samarbetar vi med etablerade och välkända leveranspartners. Du har 30 dagars returrätt på alla dina beställningar och din personliga information är alltid säker hos oss.

Även betalningar hos Lesara är säkra, enkla och bekväma. Oavsett om du vill betala med:

 • kreditkort
 • PayPal
 • förskottsbetalning
 • direktbetalning
 • faktura från Klarna

kan du alltid förvänta dig säkra och enkla betalningar hos oss.

Kundtjänst med hjärta – vi finns här för dig

Om du behöver hjälp, får problem med dina produkter eller bara undrar något hjälper vi dig gärna. Våra proffsiga kundtjänstmedarbetare gör alltid sitt bästa för att ge dig tips och råd. Du når oss antingen via vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss. Våra telefontider är måndag till fredag mellan kl. 9.00 och 18.00. Vi kan också hjälpa dig via epost om du skriver till [email protected]. Om du har frågor om din beställning, se gärna till att ha beställningsnumret nära till hands. Då kan vi hjälpa dig snabbare. Är du ny kund? Att registrera dig och beställa från vår onlinebutik är enkelt och går snabbt. På bara några minuter kan du ta del av veckans bästa erbjudanden och beställa dem direkt hem till dig. Betygsätt oss gärna efter att du handlat! Din feedback är viktig för oss och utgör en stor del i vårt arbete att förbättra oss. Saknar du något i vår onlinebutik? Berätta för oss! Vill du ha inspiration i form av nyhetsbrev där vi samlat våra bästa erbjudanden, tips, temaevenemang och rabatter? Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev missar du aldrig ett topperbjudande!

Vårt uppdrag: en extraordinär shoppingupplevelse online

Vi är ett ungt och modernt företag med ambitionen att göra det lätt för våra kunder att handla trendigt och prisvärt mode online. Vi tror på enkel shopping: låt dig inspireras av vårt breda produktutbud med de nyaste modetrenderna och mest prisvärda produkterna för hem och livsstil och beställ dem direkt hem till dig. Vi står för en ny sorts shoppingupplevelse som grundar sig i en passion för riktigt prisvärd onlineshopping. Som pionjärer inom onlinehandel vill vi erbjuda människor runt om i världen högkvalitativa produkter till oslagbara priser och trender för alla. Med korta leveranstider, kvalitativa produkter och bästa pris-garanti vill vi göra shopping på Lesara speciellt för våra kunder. Du som letar efter exklusiva och prisvärda erbjudanden, snabba leveranser och enkel shopping online har hamnat helt rätt.

Våra löften - en överblick

 • Varje dag ger vi dig upp till 80% rabatt: Tack vare direktsamarbeten med tillverkare och producenter kan vi erbjuda dig de bästa priserna - varje dag.
 • Bästa pris-garanti – bara på Lesara. Med denna garanti kan vi lova dig lägsta möjliga pris på dina favoritprodukter.
 • Toppmärkeskvalitet: Vi har ett spännande utbud av attraktiva och prisvärda produkter med god kvalitet.
 • Enkel betalning: Hos oss kan du välja mellan flera säkra och bekväma betalningsmetoder.
 • Säker shopping: Din personliga information är alltid säker hos oss.
 • Korta leveranstider: Spara tid! Vi samarbetar med de bästa leveransföretagen och levererar dina produkter hem till dig på nolltid.
 • 30 dagars returrätt och enkla returer hos Lesara
* De överstrukna priserna motsvarar rekommenderat pris hos återförsäljare (RRP).
** vid köp över 500 kr
1 Detaljhandelspris på style-discount.com/de.